Prodaja Ljubljanskih mlekarni opet aktualna

Bez autora
Oct 16 2011

Konzorcij vlasnika društva Ljubljanske mlekarne, na čelu s NFD Holdingom, Factor bankom i društvima KD Groupa, ponovno je potaknuo postupke za prodaju većinskog udjela najveće slovenske mljekare. Prodajne postupke navodno vodi PricewaterhouseCoopers koji je najvećim europskim mljekarama i prehrambenim grupacijama nedavno poslao informativnu ponudu za udio veći od 50 posto, a uskoro će početi i dubinska snimanja poslovanja. Za kupnju se navodno zanimaju veće talijanske mljekare i nizozemski Friesland Campina. Očekivana ponuda iznosi najmanje 15 eura po dionici, odnosno ukupno 70 milijuna eura.

Prodaja Ljubljanskih mlekarni opet aktualnaKonzorcij vlasnika društva Ljubljanske mlekarne, na čelu s NFD Holdingom, Factor bankom i društvima KD Groupa, ponovno je potaknuo postupke za prodaju većinskog udjela najveće slovenske mljekare.

Prodajne postupke navodno vodi PricewaterhouseCoopers koji je najvećim europskim mljekarama i prehrambenim grupacijama nedavno poslao informativnu ponudu za udio veći od 50 posto, a uskoro će, kako se neslužbeno doznaje, početi i dubinska snimanja poslovanja. Za kupnju se navodno zanimaju veće talijanske mljekare i nizozemski Friesland Campina.

Očekivana ponuda iznosi najmanje 15 eura po dionici, odnosno ukupno 70 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik